2024 NINJA 7 HIBRID !

2024 NINJA 7 HIBRID !

Kroz bogatu povijest , Kawasaki je uvijek bio poznat kao inovator, Nove revolucionarne tehnologije i rješenja izlazile su iz kuće Kawasaki. Povijest se nastavlja. Nova Ninja 7 Hybrid -prvi velikoserijski motocikl-hibridnog pogona !
Kawasaki Z125 - Najmanji Z dostupan za isporuku odmah !

Kawasaki Z125 - Najmanji Z dostupan za isporuku odmah !

Kawasaki Z125 Ulaznica u svijet dvokotača za najmlađe. Na mladima svijet ostaje ! Kawasaki Z125 najmanji je član Z obitelji. S velikom braćom dijeli mnogo toga. Agresivan napadački Sugomi izgled, ergonomiju te lakoću upravljanja. Z 125 krasi uglađeni jednocilindrični agregat spremljen u atraktivan cjevasti okvir. Šesterobrzinski mjenjač te mekana spojka kvačila s potentnih 15KS jamče besprekidnu zabavu i mnoštvo kilometara. Neka zabava počne ! Z125 Dostupan za isporuku odmah !
Z900 dostupan za isporuku odmah !

Z900 dostupan za isporuku odmah !

Jedan od najprodavanijih motocikla klase Naked u Europi. Z900 predstavlja jedan od najkompletnijih paketa na tržištu !U današnje doba neizostavni sigurnosni sustavi- Abs, Sustav kontrole trakcije, modovi vožnje, kao i bluetooth povezivost s TFT-ekranom šlag su na tortu kompletnog paketa. Z900 pokreče jedan od najuglađenijih četverocilindričnih agregata na tržištu i upravo je to najveći adut ovog Super Naked-a. Agresivan Sugomi dizajn s led svijetlima te izuzetno ugodna pozicija sjedenja recept su duge i stabilne veze !Z900 u ovoj prekrasnoj kombinaciji boje dostupan za isporuku odmah ! Ovdje dodajte tekst naslova